Završeno istraživanje o statusu porodičnih firmi u Republici Srpskoj
November 9, 2023
Vladimir Vulić
November 9, 2023
Završeno istraživanje o statusu porodičnih firmi u Republici Srpskoj
November 9, 2023
Vladimir Vulić
November 9, 2023
Show all

Dragan Močević

Dragan je predavač  i edukator u područjima porodičnih firmi, odnosa s javnošću, odnosima s medijima, političke komunikacije, itd.

Predavač i panelista na brojnim regionalnim konferencijama poput E-trgovina, Digitalizuj.me, Network, Digital, SKOJ, HUOJ, DSOJ, Tvitomanija, Nova energija, Vivaldi forum, Weekend Media Festival i brojnim drugim, a iz oblasti odnosa s javnošću, upotrebe društvenih mreža i interneta u poslovne svrhe, političkog marketinga i kriznog komuniciranja.

Član je Upravnog odbora Centra za edukaciju “Pro Educa”, a zadužen je za specijalne projekte, konsultacije i treninge iz oblasti porodičnih firmi, upravljanja promjenama, kriznog komuniciranja, odnosa s javnošću i javnog nastupa.

Autor je projekta “Porodične firme – stub razvoja ekonomije” koji se od 2010. godine realizuje u Bosni i Hercegovini a od 2013.godine u Srbiji, te Crnoj Gori i Makedoniji. Do sada je održano 9 poslovnih foruma o porodičnim firmama u BiH i Srbiji; projekta “Forum menadžera” – konferencije iz oblasti liderstva, strateškog planiranja, korporativnog upravljanja, komuniciranja, organizacije, kriznog i strategijskog menadžmenta koji se do sada u Bosni i Hercegovini održao 6 puta.

Radi kao savjetnik i konsultant za brojne domaće i međunarodne kompanije i organizacije u BiH.

U regionalnoj i bh. javnosti je najprepoznatljiviji kao osnivač agencije PRIME Communications, prve PR agencije u Republici Srpskoj i prve domaće PR agencije u BiH s kancelarijama u Banjaluci i Sarajevu. Na poziciji generalnog menadžera agencije bio je do 2017. godine.

U tom periodu je agencija radila za neke od najvećih međunarodnih i domaćih klijenata kao što su Peugeot, Podravka, Coca-Cola, UNICEF, KPMG, Bearing Point, Svjetska banka u BiH, McDonalds, Hypo Alpe Adria Bank, UNDP, OSCE, Delegacija EU u BiH, Banjalučka pivara, Leburić komerc, IBM, Grad Bijeljina, Opština Tešanj, Mljekara Pađeni, Centroproizvod, Mango, Loreal, Philip Morris International, UKIO Group, GTZ, Nokia Siemens Networks, ProCredit Bank, Bulgartabac, Triglav osiguranje, Blic.net, Privredna komora Republike Srpske,Vlada Republike Srpske, Volvo, AS Group, Hemofarm, Telegroup, Vispak, Gender centar Vlade RS, Cotrugli business school, IEDC Bled, Žito Ljubljana, Sava gruop i mnoge druge domaće i strane kompanije, institucije i organizacije.

Autor i koautor brojnih stručnih tesktova, analiza i istraživanja, brendova i projekata.

5 Comments

  1. […] – 09:30 Registracija učesnika09:45 – 11:00 Izazovi za porodične firme, Dragan Močević11:00 – 11:30 Pauza11:30 – 12:30 Organizacione promjene, Vladimir Vulić12:30 – 13:30 […]

  2. […] 1 Dragan Močević – Značaj porodičnih firmi za privredu, izazovi i […]

  3. […] Dragan Močević – Značaj porodičnih firmi za privredu, izazovi i dileme […]

  4. […] će voditi Dragan Močević, autor projekta “Porodične firme – stub razvoja ekonomije”, i namijenjeno je vlasnicima, […]

  5. […] će održati Dragan Močević, autor projekta “Porodične firme – stub razvoja ekonomije”, i namijenjeno je vlasnicima, […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *