Poslovni forum „Porodične firme – stub razvoja ekonomije“ 14. marta u Beogradu

“Porodične firme – stub razvoja ekonomije” u Beču
December 26, 2017
PROGRAM – Porodične firme, Beograd 2018.
March 6, 2018
“Porodične firme – stub razvoja ekonomije” u Beču
December 26, 2017
PROGRAM – Porodične firme, Beograd 2018.
March 6, 2018
Show all

Poslovni forum „Porodične firme – stub razvoja ekonomije“ 14. marta u Beogradu

Poslovni forum posvećen temama važnim za budućnost porodičnih firmi u regionu bit će održan 14. marta u Beogradu, u organizaciji Color Media Communications i Centra za edukaciju „Pro Educa“. Ovo je četvrti ovakav Forum u Beogradu, a istraživanja i aktivnosti posvećene unapređenju i održivosti porodičnih firmi u regionu su u toku i u Bosni i Hercegovini, Makedoniji i Crnoj Gori. Nosilac aktivnosti je Centar za edukaciju „Pro Educa“.

Ovogodišnji Forum će okupiti stručnjake za tematiku porodičnih firmi, vlasnike i nasljednike u porodičnim firmama, te predstavnike Privredne komore Srbije i Udruženja poslodavaca Vojvodine. Projekat je u javnosti već prepoznat kao autentičan napor grupe istraživača i stručnjaka da se porodičnim firmama koje čine vrlo značajan udio BDP-a u regionu i koje su ključni faktor zapošljavanja posveti pažnja i doprinese njihovoj dugoročnoj održivosti. Centar za edukaciju „Pro Educa“ na ovom projektu radi već osam godina, te na bazi najboljih svjetskih alata razvija metodologiju za konsultantsku pomoć porodičnim firmama u regionu.

Poslovni forum je tradicionalno mjesto okupljanja poslovnih ljudi iz regije koje povezuju jednaki izazovi zajedničkog funkcionisanja u porodičnim firmama, razmišljanja o budućnosti i održivosti firmi, te iznalaženja rješenja za slične izazove na stručan i provjeren način, umjesto kontinuiranih improvizacija. „Ove firme posluju na vrlo složenom prostoru za funkcionisanje i razvoj, a takav je čitav region. Razdvajaju ih minimalne specifičnosti i razlike, povezuje cjelokupan ambijent, jednako visoke kamatne stope, jednaka briga za djecu i budućnost djece i firmi, jednak pritisak odlaska radne snage, ali i kupaca“, rekao je autor projekta Dragan Močević.

Forum će biti održan 14. marta u hotelu Holiday Inn, a informacije o kotizacijama i načinima prijave možete pronaći na sljedećem linku.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *